Canuck BV - Koel- en vriescellen

Koel- en vriescellen

Onze koel- en vriescellen worden in de meest uitlopende toepassingen ingezet. Overal waar een controle van temperatuur, vochtigheidsgraad of atmosfeer nodig is, bijvoorbeeld het bewaren van voedingsmiddelen maar ook voor droog-, rijp-, kweek- en verwarmkamers, ruimtes met gecontroleerde atmosfeer enz. Door de hygiënische afwerking worden de cellen ook vaak gebruikt als cleanroom in de farmaceutische en aanverwante sectoren. Panelen kunnen zelfs voorzien worden met anti-inbraak voorzieningen of electrische verwarmmatten.

Modulair

Onze cellen zijn modulair opgebouwd. De inwendige afmetingen, breedte, lengte en hoogte zijn telkens een veelvoud van 300mm waarbij breedte en lengte ongelimiteerd zijn.
Het plafond kan zelfdragend zijn of met ophanging – IPE profielen uitgevoerd. Bij grotere breedtes kan een rechtstreekse ophanging naar de bovenliggende structuur gerealiseerd worden. Dit gamma biedt een maximale mogelijkheid voor het bouwen van combinaties met tussenwanden door het gebruik van kunststof hoekprofielen.

De sandwichpanelen, voorzien van ingeschuimde excentrische treksluitingen en tand/groefverbinding verzekeren een perfecte dichting, een thermische koude brug-vrije afwerking en snelle montage zonder speciaal gereedschap. Onze cellen laten zich dan ook gemakkelijk demonteren en verplaatsen dankzij dit meccano-systeem.

Click voor details

De juiste keuze

Het uitgebreide gamma uitneembare koel-of vriescellen biedt de exacte ruimte om uw goederen te bewaren. De sandwichpanelen hebben een maximale isolatie dank zij het milieuvriendelijk CFK-en HCFK vrij polyurethaanschuim. Ons gamma biedt u een ruime keuze uit isolatiediktes en k-waarden.
Beide zijden van de sandwichpanelen zijn standaard uitgevoerd in witgelakte staalplaat. Op aanvraag kunnen deze tevens in roestvrijstaal of met een hogedruk bestendige afwerking voorzien worden. De Modular cellen kunnen geleverd worden met een prefab antislip vloer op kunststof verluchtingsprofielen of zonder vloer. De top-laag van de vloerpanelen kan aangepast worden naar gelang de belasting.

Deuren en toebehoren

Voor Modular hebben wij een volledige range van deuren en ramen. U heeft keuzen tussen:
•Draai- en schuifdeuren voor positieve temperatuur
•Draai- en schuifdeuren met randverwarming voor negatieve temperatuur
•Glasdeuren met al dan niet verwarmd dubbel glas
•Geïsoleerde of kunststof bedrijfsdeuren
•Flip-Flap pendeldeuren en strokengordijnen
•Vaste, openschuivend, draaikip of opendraaiende ramen voorzien van thermisch dubbel glas

» Voor meer informatie over de koel- en vriescellen, click hier